لوگو کلینیک آسمان

22702530 - 021

Search
Close this search box.
اکستنشن مژه کلینیک آسمان

اکستنشن مژه چگونه انجام میشود؟

فهرست محتوای مقاله

زیبایی چشم‌ها به مژه‌هایی پرپشت و خوش حالت بستگی دارد که همیشه به طور طبیعی ماندگار نیست بلکه عواملی چون افزایش سن، آلودگی‌های محیطی و استفاده مکرر از لوازم آرایشی باعث ریزش آن‌ها خواهند شد.

اگر شما هم جزو آن دسته افراد هستید که دوست دارید جذابیت صورت خود را حفظ کنید حتما به سراغ گزینه‌هایی چون اکستنشن مژه رفته یا حداقل درباره آن فکر کرده‌اید. اکستنشن مژه حرفه‌‌ای می‌تواند درست مانند مژه‌های طبیعی‌تان به نظر برسد. زیبایی چشم‌ با اکستنشن مژه چند برابر خواهد شد پس لازم است با هم کمی اطلاعات درباره اکستنشن مژه کسب کنیم.

موهای جذاب و با تراکم بالا را تجربه کنید!
کاشت موی طبیعی در تهران
موهای جذاب و با تراکم بالا را تجربه کنید!
کاشت موی طبیعی در تهران

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه روشی است که در آن با چسباندن الیاف مصنوعی یا موی طبیعی به شکل مژه بر پشت پلک و در کنار مژه‌های طبیعی ظاهر چشم‌ها زیباتر می‌‌شود. مژه‌ها توسط فردی متخصص و آموزش دیده با استفاده از چسبی مخصوص پشت پلک چسبانده می‌شوند.

اگر مژه‌های کاشته شده به درستی مراقبت شوند می‌توانند تا چندین هفته نیز دوام بیاورند.در واقع اکستنشن‌های مژه دارای طول، ضخامت و انحناهای متفاوتی هستند که به تناسب هر مدل چشم می‌توان از انواع مختلف آن‌ها برای اکستنشن استفاده کرد. اکستنشن مژه می‌تواند جایگزین مناسبی برای ریمل‌های سنتی و مژه‌های مصنوعی موقت باشند.

انواع اکستنشن مژه

اکستنشن مژه به روش‌های گوناگونی انجام می‌شود که در این روش‌ها نوع مواد و طرز کار کمی متفاوت از یکدیگر است. انواع اکستنشن مژه عبارتند از:

  • اکستنشن مژه کلاسیک
  • اکستنشن مژه هیبریدی
  • اکستنشن مژه والیوم
  • اکستنشن مژه مگا والیوم

انواع مژه

       امروزه 4 نوع مژه مصنوعی در بازار وجود دارد:

  • اکستنشن مژه تکی که به صورت جداگانه و ساخته شده از موی طبیعی یا مصنوعی به کار می‌رود.
  • اکستنشن مژه نواری که به صورت یک نوار از مژه است که بر روی پلک قرار می‌گیرد و بیشترین نوعی است که در بازار وجود دارد.
  • مژه خوشه‌ای که ساخته شده از چندین نوع الیاف مژه مختلف است و به شکل دسته‌های کوچک در کنار هم قرار می‌گیرند.
  • مژه مغناطیسی با استفاده از چندین آهنربا ساخته شده که به یکدیگر و به مژه‌های طبیعی متصل شده و خط مژه‌ای ممتد ایجاد می‌کنند.
اکستنشن مژه کلینیک آسمان
اکستنشن مژه کلینیک آسمان

 

 

مراحل انجام اکستنشن مژه

اولین قدم نوبت گرفتن برای انجام اکستنشن مژه است و باید به یاد داشته باشید روزی که قرار است برای انجام آن بروید نباید هیچ‌گونه آرایشی روی چشم یا اطراف آن داشته باشید. روند انجام اکستنشن مژه طبق زیر است:

انتخاب نوع و طول اکستنشن مژه: در انتخاب انواع اکستنشن مژه گزینه‌های زیادی وجود دارد که هم به نظر اکستنشن‌کار و هم مشتری بستگی دارد. بسته به شکل و اندازه چشم، پلک و جهت‌گیری چشم، رنگ چشم و آلرژی یا حساسیت مشتری می‌توان اکستنشن مژه را به صورت تکی یا شاخه‌ای کار کرد.علاوه بر این نوع  و ضخامت مژه‌های اکستنشن نیز متفاوت است که مشتری به دلیل نداشتن تخصص در این زمینه ممکن است در انتخاب مدل اکستنشن سردرگم شود و بهترین کار این است که با راهنمایی درست نظر او را درباره نوع مژه‌ای که دوست دارد برای او کار شود جویا شد. برای مثال کاربرد اکستنشن مژه برای چشم‌های ریز با چشمان درشت کاملا متفاوت است.

آماده‌سازی ناحیه چشم: این مرحله بسیار مهم است. پس از ضدعفونی کردن دست‌ها از مشتری خواسته می‌شود که با بستن یک هدبند از مزاحمت موهای سر در هنگام اکستنشن جلوگیری کند. مشتری نباید در طول کار چشمان خود را باز کند.سپس پدهایی زیر چشم قرار گرفته و مژه‌های پایینی با استفاده از نوار چسب مخصوص روی پد چسبانده می‌شوند تا مطمئن شوید که در روند اکستنشن دخالتی نخواهند داشت. پس از آن موچینی که قرار است مژه‌ها با آن برداشته شوند نیز باید کاملا ضدعفونی شود.

 چسباندن اکستنشن‌ها:در این مرحله مشتری باید دراز بکشد و با حفظ آرامش بتواند از پلک زدن‌ زیاد خودداری کند و چشم خود را بسته نگاه دارد. استفاده از بالشتک اکستنشن مژه به مژه‌کار کمک می‌کند که بهترین زوایه چشم را متناسب با کار خود انتخاب کند.سپس تمام مژه‌های اکستنشن یکی‌ یکی با استفاده از موچین برداشته، آغشته به چسب شده و سپس روی پلک در محل مناسب قرار می‌گیرند. استفاده از مپ اکستنشن مژه در این مرحله می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. به طور‌کلی فرآیند چسباندن مژه‌ها بسته به نوع اکستنشن انتخابی از 1 تا 4 ساعت ممکن است طول بکشد.

خشک شدن اکستنشن مژه:پس از اینکه همه اکستنشن‌ها بر روی پلک مشتری چسبانده شدند باید منتظر خشک شدن چسب اکستنشن‌ها بمانید. برای تسریع روند خشک شدن مژه‌ها می‌توان از نانومستر استفاده کرد. اینکه خشک شدن چسب مژه‌ها چه مدت زمانی طول می‌‌کشد به نوع چسب استفاده شده بستگی دارد.به خصوص در مواردی که برخی مراجعین دارای حساسیت به برخی مواد اکستنشن هستند باید از چسب ضدحساسیت مژه استفاده کرد که ممکن است کمی دیرتر خشک شود.

برداشتن پد و نوار چسب:زمانی که چسب مژه خشک شد، برای افزایش دوام اکستنشن مژه‌ها باید از سیلر استفاده کرد. سپس نوار و پد چشم برداشته شده و مشتری می‌تواند برای دیدن مژه‌های جدید خود چشمانش را باز کند.

قیمت اکستنشن مژه

معمولا هزینه اکستنشن مژه به عوامل مختلفی همچون موارد زیر بستگی دارد:

  • اولین عامل موثر در تعیین قیمت اکستنشن مژه میزان تخصص و سابقه مژه‌کار است.
  • فاکتور بعدی قیمت خرید لوازم اکستنشن مژه است. برخی از مواد اکستنشن مژه مانند مژه ابریشمی یا چسب بدون حساسیت دارای قیمت‌های بالاتری هستند. قیمت مژه اکستنشن بسته به جنس آن کاملا متفاوت از انواع دیگر است.
  • اکستنشن مژه بسیار زمان بر و پر زحمت است. در انواعی از اکستنشن که پرتر است نیاز به صرف زمان بیشتری است بنابراین قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.
  • هزینه ترمیم اکستنشن مژه را نیز فراموش نکنید. معمولا هر اکستنشنی پس از 3 الی 4 هفته نیاز به ترمیم مجدد دارد. قیمت ترمیم اکستنشن مژه به حجم مژه‌های ریخته شده بستگی دارد.

عوارض اکستنشن مژه

عوارض جانبی اکستنشن مژه ممکن است در اثر استفاده از چسب‌های اکستنشن که موادی شیمیایی هستند به وجود بیاید. استفاده از این چسب‌ها می‌تواند باعث ایجاد سوزش، خارش، درد، قرمزی و التهاب چشم شود. بهترین چسب اکستنشن مژه چسبی است که کاملا ضد حساسیت یا گیاهی باشد. همچنین اکستنشن مژه می‌تواند باعث شکنندگی و ضعیف شدن مژه‌های طبیعی‌تان شود.کاشت مژه دائمی میتواند یکی از بهترین روش های جایگزین اکستنشن مژه باشد.

ماندگاری اکستنشن مژه

اکستنشنها طبق چرخه رشد طبیعی موهای شما که معمولا هر شش تا هشت هفته یک بار است می‌ریزند. در حالی که معمولا عمر اکستنشن مژه حدود 3 تا 4 هفته است اما همه اکستنشن‌ها همزمان با هم نمی‌ریزند و الگوی ریزش نیز در افراد متفاوت یکسان نیست. اما به طور کلی مژه‌های طبیعی ما هر 45 تا 60 روز یک بار می‌ریزند و به این معناست که برخی اکستنشن‌ها حتی تا دو ماه نیز دوام می‌آورند. علاوه بر الگوی ریزش مژه‌های طبیعی، نحوه مراقبت فرد از مژه‌های کار شده نقش زیادی در دوام مژه‌ها دارد. همچنین کاشت مژه طبیعی میتواند به عنوان یکی از روش های مادام العمر برای داشتن ابرو های زیبا باشد.

مراقبت‌های بعد از اکستنشن مژه

برخی از مواردی که در نگهداری اکستنشن مژه باید بدانید شامل موارد زیر است:

  • اکستنشن مژه نباید خیس شود:

باید در 48 ساعت اول پس از انجام اکستشن مژه از رسیدن آب به آن‌ها جلوگیری کنید زیرا بر روی چسب اکستنشن اثر منفی گذاشته و پیوندهای مژه شکننده خواهد شد. پس از گذشت 48 ساعت می‌توانید دوش بگیرید فقط دقت کنید که سر خود را در خلاف جهت جریان آب دوش قرار ندهید بلکه بگذارید آب به سمت پایین بر روی صورت‌تان جریان یابد.

  • مژه‌های خود را تمیز نگه دارید:

اغلب افراد بر این باورند که هر چه کمتر اطراف چشم خود را لمس کنند اکستنشن مژه‌شان بیشتر دوام می‌آورد در صورتی که در واقعیت اینگونه نیست. سلامت چشم ها بسیار مهم است و اتفاقا پس از استفاده از اکستنشن مژه، باید بیشتر مراقب تمیز نگه داشتن اطراف مژه‌ها باشید.

  • شانه کردن اکستنشن مژه:

بهتر است با استفاده از یک برس کوچک مخصوص شانه مژه تقریبا هر روز مژه‌ها را شانه کرد که از دسته دسته شدن، ایجاد فشار و آسیب به مژه‌ها جلوگیری شود.

  • از ریمل و محصولات آرایشی بر روی اکستنشن مژه استفاده نکنید:

استفاده از ریمل باعث می‌شود که مواد موجود در ریمل در میان اکستنشن‌های مژه شما گیر کرده و به سختی تمیز شود، در نهایت نیز باعث ریزش زودرس اکستنشن‌ها خواهد شد.

وسایل اکستنشن مژه

برخی از مهم ترین انواع ابزار اکستنشن مژه شامل موارد زیر هستند:

  • مژه برای اکستنشن: بهترین مارک مژه برای اکستنشن انواع مژه ابریشمی موجود در بازار است که کیفیت و درخشندگی بالایی دارند.
  • ضدعفونی کننده موچین: به یاد داشته باشید که هر ابزاری مانند موچین که قرار است در تماس مستقیم با چشمان مشتری قرار گیرد لازم است به طور مرتب ضدعفونی شود. دستگاه ضدعفونی کننده می‌تواند به بهترین شکل موچین اکستنشن را ضدعفونی نگه دارد.
  • بالشتک اکستنشن مژه به مژه کار کمک می‌کند که زاویه سر و چشم‌های مشتری را به راحتی ثابت نگه دارد و بر روی کار اکستنشن مژه تمرکز داشته باشد.
  • عینک ذره‌بین اکستنشن مژه که برای تمرکز و زوم شدن بر مژه‌ها بسیار کمک‌کننده است.
  • استند موچین مژه یکی دیگر از لوازم مورد نیاز اکستنشن مژه است که باعث می‌شود به راحتی بتوانید به پرکاربردترین موچین مژه‌های خود دسترسی داشته باشید.
  • چسب اکستنشن: چسب اکستنشن در انواع شیمیایی و گیاهی موجود است اما بهترین چسب اکستنشن مژه چسب گیاهی است که کمتر از چسب‌های شیمیایی ایجاد حساسیت می‌کند.
  • ظرف چسب مژه نیز باید کاملا در دسترس شما باشد و بتوانید به طور مرتب از آن استفاده کنید.

ریموو اکستنشن مژه

مانند هر محصول زیبایی دیگر، اکستنشن مژه نیز پس از مدتی تحلیل می‌رود. درچنین شرایطی یا باید نسبت به ترمیم اکستنشن مژه اقدام کنید یا آن را ریموو کنید. اگر به هر دلیلی می‌خواهید مژه‌ها را ریموو کنید بهتر است که فردی متخصص این کار را برای شما انجام دهد. البته ریموو اکستنشن مژه در خانه نیز امکان‌پذیر است. روش ریموو اکستنشن مژه در خانه شامل سه مرحله زیر است:

  • در ابتدا باید مطمئن شوید که به موچین، گیره و پاک کننده آرایشی دسترسی دارید.
  • اکستنشن مژه را با آب و صابون تمیز کرده و بررسی کنید که آیا مواد زائدی در چسب مژه گیر کرده است یا خیر.
  • مژه اکستنشن شده را با استفاده از موچین نگه دارید و سپس آن را با زاویه 45 درجه به آرامی بردارید. اگر نمی‌توانید محل دقیق چسب اکستنشن را ببینید، ابتدا به کمک پاک کننده آرایشی چسب را از بین ببرید.

علت ریزش اکستنشن مژه

دلایل ریزش اکستنشن مژه شامل موارد زیر است:

  • ریزش طبیعی مژه‌های اصلی
  • استفاده از ریمل و لوازم آرایشی
  • پوست چرب
  • کم تجربگی تکنسین
  • لمس کردن اکستنشن‌ها با دست
  • وضعیت نامناسب مژه‌ها هنگام خوابیدن
  • مراقبت نادرست از اکستنشن‌ها
  • استفاده از برخی داروهای خاص

اکستنشن مژه اسپایکی

اکستنشن مژه اسپایکی به نوعی اکستنشن گفته می‌شود که در آن تعدادی از مژه‌های بلند در فواصل مساوی به طور نامنظم در میان مژه‌های کوتاه تر قرار می‌گیرند تا نظم مصنوعی ایجاد شده در اکستنشن را بر هم بزنند. با این کار اکستنشن مژه‌ها مانند مژه‌های طبیعی کمی نامنظم و بسیار جذاب به نظر می‌رسند.

اکستنشن مژه هیبریدی

مژه‌های هیبریدی ترکیبی از مژه کلاسیک و مژه حجم دهنده هستند. انتخاب اکستنشن مژه هیبریدی باعث می‌شود مژه‌های‌تان کمی حجیم‌تر از حالت کلاسیک به نظر برسند.

اکستنشن مژه گیلمور

در این نوع اکستنشن تمرکز بر کشیده کردن چشم‌هاست و تلاش می‌شود که مژه‌های بلندتر در انتهای چشم قرار گیرند. این مدل اکستنشن بسیار محبوب است و زیبایی چشم را صدچندان می‌کند.

پرایمر اکستنشن مژه چیست؟

پرایمرها به اکستشن کمک می‌کنند که به درستی بر روی مژه قرار بگیرد و به درستی چسبانده و متصل شود. به این ترتیب ماندگاری و دوام اکستنشن‌ها بالا می‌رود.

انواع افکت اکستنشن مژه

در اکستشن مژه از انواع افکت‌های مختلف برای جذاب تر کردن مژه‌ها استفاده می‌شود. برخی از انواع افکت‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • اکستنشن مژه عروسکی
  • اکستنشن مژه گربه ای
  • اکستنشن مژه روباهی
  • اکستنشن مژه کایلی
  • اکستنشن مژه طبیعی

و موارد دیگر.

ترمیم اکستنشن مژه چگونه است؟

نحوه ترمیم اکستنشن مژه به این صورت است که مژه‌هایی که دچار ریزش شده‌اند با اکستنشن جدید جایگزین می‌شوند و چنانچه در قسمت‌هایی از چشم نقاط ضعفی مانند پربودن یا برعکس کم‌تراکم بودن اکستنشن‌ها وجود داشته باشد نیز برطرف خواهد شد.

مزایای اکستنشن مژه

از جمله مزایای اکستنشن مژه و شاید مهم‌ترین آن این است که می‌توانید تحت هر شرایطی بدون نیاز به آرایش چشمانی زیبا داشته باشید و به این ترتیب اعتماد به نفس بیشتری را تجربه خواهید کرد. امروزه اکستنشن مژه در میان بانوان در سنین محتلف محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

معایب انجام اکستنشن مژه

حتی بهترین اکستنشن مژه نیز دارای معایبی چون آسیب به مژه‌های طبیعی، حساسیت و سوزش چشم، درد چشم، خستگی پلک و موارد دیگر است. اما با مراقبت درست از چشم و مژه‌ها می‌توان اثر چنین معایبی را کم کرد.

سوالات متداول

برخلاف روش کاشت مژه مصنوعی، اکستنشن مژه به گونه‌ای طراحی شده است که راه حل ماندگارتری برای زیبایی مژه‌های شما باشد. اکستنشن مژه نیازتان به استفاده از ریمل را برطرف می‌کند و می‌توانید در هر شرایطی زیباتر به نظر برسید.

علاوه بر تاثیر بدی که استفاده از چسب‌های شیمیایی بر روی چشم‌ها دارند، انجام اکستنشن مژه به ویژه اگر توسط افراد غیرمتخصص انجام شود می‌تواند سلامتی مژه‌های طبیعی‌تان را تحت تاثیر قرار داده و باعث شکنندگی و ریزش آنها شود.

در کل عمر اکستنشن مژه حدود 3 تا 4 هفته است ولی ریزش همه آن‌ها با هم اتفاق نمی‌افتد بلکه به عمر مژه طبیعی در هر فرد بستگی دارد. مژه‌های طبیعی ما هر 45 تا 60 روز یک بار می‌ریزند بنابراین برخی اکستنشن‌ها حتی تا دو ماه نیز ماندگاری دارند. مراقبت فرد از مژه‌ها نیز نقش زیادی در دوام مژه‌ دارد.

در مدل اکستنشن اسپایکی مژه‌های بلند در فواصلی یکسان در میان مژه‌های کوتاه‌تر جا داده می‌شوند تا مانند مژه طبیعی کمی نامنظم به نظر برسند.

به دلایل متعددی امکان ریزش اکستنشن مژه وجود دارد. در افراد مختلف ریزش یکسان نیست و بسیار وابسته به شرایط هر فرد است برای مثال ریزش اکستنشن مژه در افرادی که پوست چرب دارند بیشتر است. علاوه بر این اگر از اکستنشن‌های مژه به درستی مراقبت نشود دچار ریزش خواهند شد.

هزینه اکستنشن مژه به پر بودن آن و کیفیت مواد مصرفی بستگی دارد. هر چه اکستنشن پرتری بخواهید هزینه آن هم بیشتر است. به علاوه برخی مواد با کیفیت مانند اکستنشن مژه ابریشمی یا چسب ضدحساسیت دارای قیمت بالاتری نسبت به انواع مشابه با کیفیت ضعیف‌تر هستند. سابقه و تجربه اکستنشن مژه‌کار نیز در هزینه اکستنشن بسیار موثر است.

کاشت مژه دائم به روشی طبیعی امکان داشتن مژه‌هایی قابل رشد را در طولانی مدت برای شما فراهم می‌کند درحالی که اکستنشن مژه تنها روشی موقت و کوتاه مدت برای داشتن مژه‌هایی پرپشت‌تر است.

اکستنشن مژه نسبت به کاشت مژه هزینه بسیار کمتری دارد، به علاوه لازم نیست برای مشاهده نتایج آن منتظر بمانید.

مشاوره رایگان بگیرید!

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین کلینیک کافیه فرم زیر رو تکمیل کنید

عجله دارید؟ تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط