لوگو کلینیک آسمان

22702530 - 021

Search
Close this search box.

مشاوره رایگان بگیرید!

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین کلینیک کافیه فرم زیر رو تکمیل کنید

عجله دارید؟ تماس بگیرید
ترمیم مو چیست

ترمیم مو چیست؟ انواع روش های ترمیم مو

فهرست محتوای مقاله

  • ترمیم مو چیست؟
  • ترمیم مو شامل چه روش‌هایی است؟
  • ترمیم مو با کاشت مو فرق دارد؟
  • ترمیم مو بهتر است یا کاشت آن؟
  • ترمیم خانگی مو چگونه است؟

ترمیم مو چیست؟

ترمیم مو روشی است که در آن با استفاده از موی طبیعی یا مصنوعی مو را پرپشت و زیباتر می‌کنند. راه‌های ترمیم مو بسیار متفاوت هستند که برخی از این روش‌ها داری اثر کوتاه مدت هستند و برخی دیگر تاثیر بلندمدت دارند. اگر می‌خواهید بدانید جدیدترین روش‌های ترمیم مو چیست یا اینکه به دنبال بهترین روش ترمیم مو سازگار با جنس موی خود می‌گردید ما شما را با انواع روش ترمیم آشنا خواهیم کرد تا بهتر بتوانید تصمیم خود را برای انتخاب روش ترمیم موی مناسب بگیرید.

موهای جذاب و با تراکم بالا را تجربه کنید!
کاشت موی طبیعی در تهران
موهای جذاب و با تراکم بالا را تجربه کنید!
کاشت موی طبیعی در تهران

انواع روش‌های ترمیم دائمی مو

به منظور ترمیم مو انواع روش‌هایی وجود دارند که هر یک از آن‌ها با روندی متفاوت باعث زیباتر شدن مو و ترمیم آن خواهند شد. با برخی از این روش‌ها در ادامه آشنا خواهیم شد:

ترمیم مو HRP

ترمیم مو به روش HRP (فارما هرمتیک SP55) یک درمان انقلابی برای ریزش مو، ریش یا ابروهاست. فرمول HRP برای تحریک رشد با استفاده از تحقیقات کاملا جدید بر تقویت ریشه و فولیکول مو متمرکز است. ترکیبات فعال HRP تولید سلول‌های مو را تقویت کرده و تمام مواد مغذی لازم برای ترمیم موهای اسیب دیده را فراهم می‌کند. در نتیجه با روش HRP موها سالم تر و قوی تر از قبل شده و بسیار پرپشت به نظر خواهند رسید. روش ریکاوری مو HRP یک جایگزین عالی و طبیعی برای ماینوکسیدیل محسوب می‌شود.

ترمیم مو به روش HRT

درمان HRT شامل پیوند موی ساخته شده از الیاف مصنوعی است زیرا گاهی بانک موی افراد تا حدی ضعیف است که نمی‌توان برای آن‌ها از روش‌های رایج کاشت مو استفاده کرد. در روش ترمیم مو HRT که به آن ترمیم مو به روش تار به تار هم گفته می‌شود موهای مصنوعی را روی پوست سر قرار می‌دهند که ظاهری شبیه به موهای طبیعی ایجاد می‌کند. همانطور که گفته شد این روش مناسب افرادی است که به هر دلیلی دارای بانک موی بسیار ضعیف هستند یا از بیماری‌های خاصی رنج می‌برند که باعث ریزش شدید موهای این افراد شده‌اند.

ترمیم مو پی آر پی

ترمیم با پی آر پی

در ترمیم مو به روش پی آر پی با استخراج پلاکت از خون فرد و تزریق مجدد آن به پوست سر باعث تقویت فولیکول مو می‌شوند. مزیت پی آر پی کم‌تهاجمی بودن آن است زیرا نه جای زخمی روی پوست باقی می‌ماند و نه نیاز به ایجاد برش و جراحی وجود دارد. در این روش بعد از حدود 2 تا 3 ماه می‌توانید کم کم نتایج را مشاهده کنید اما شاید برای نتیجه گرفتن از پی آر پی لازم باشد چندین جلسه برای تزریق به پزشک خود مراجعه کنید. ترمیم موی آسیب دیده با پی آر پی به دلیل بی دردسر بودن آن یکی از راه‌های ترمیم مو است که در میان بسیاری از افرادی که به دنبال ترمیم مو هستند محبوبیت زیادی دارد.

ترمیم مو به روش فرنچ لس

تکنیک ترمیم مو به روش فرنچ لس با استفاده از روش‌های غیرجراحی باعث می‌شود موها بهتر به نظر برسند. ترمیم مو به روش فرنچ لس برای افرادی مناسب است که بانک موی بسیار ضعیفی دارند و امکان انجام کاشت مو را ندارند. ترمیم مو فرنچ لس به این صورت است که بر روی یک تور مخصوص موهایی از جنس مصنوعی یا طبیعی قرار داده شده‌اند و با استفاده از یک چسب قوی روی سر قرار داده می‌شوند. اگر فرد مایل به استفاده از چسب نباشد می‌تواند موهای آماده شده به روش فرنچ لس را با استفاده از بافت‌ مو یا به روش اتصال با کلیپس‌های ریز روی سر خود قرار دهد. جنس موها در فرنچ لس یا از موی طبیعی انسان است یا اینکه از الیاف مصنوعی ساخته شده است. استفاده از موی طبیعی در فرنچ لس ممکن است کمی گران تر از موی مصنوعی باشد. تفاوت روش فرنچ لس با روش HRT در این است که HRT اتصال یا ترمیم مو به روش تار به تار است ولی فرنچ لس موها به صورت دسته‌ای و طراحی شده روی تور مخصوص هستند.

ترمیم مو به روش مایکروپوینت

آیا تاکنون نام روش مایکروپوینت را شنیده بودید؟ جالب است که در ترمیم مو به روش مایکروپوینت نوع مخصوصی از موهای نایلونی را به موهای طبیعی فرد متصل می‌کنند تا حجم موها بیشتر به نظر برسد. در روش اکستنشن مایکروپوینت موی مصنوعی را با گره‌هایی بسیار ظریف به هر قسمت از موی طبیعی وصل می‌کنند. گره‌ها به حدی کوچک هستند که حتی اگر نزدیک شقیقه‌ها یا پیشانی هم استفاده شوند به چشم نمی‌آیند. این روش که بیشتر به عنوان یک تکنیک ترمیم مو زنانه شناخته می‌شود را می‌توان نه تنها در یک جلسه بلکه به دفعات انجام داد و موها را پرپشت تر جلوه داد.

ترمیم مو پروتز

روش ترمیم مو پروتز نیز روشی است که در آن از موهای مصنوعی استفاده می‌شود که به شکل تکه‌هایی از مو در اشکال متفاوت روی سر قرار می‌گیرند. همانطور که گفته شد این موها کاملا مصنوعی هستند که به منظور حفظ ظاهر مو یا ترمیم مو با چسب روی سر قرار می‌گیرند. البته این در این روش باید پروتز مرتب عوض شود. زیرا اگر طولانی مدت از پروتز استفاده کنید با تجمع آلودگی زیر پروتز پوست سر عفونت می‌کند. بنابراین رعایت بهداشت پروتز مو ضروری است و ممکن است مجبور شوید هر بار برای تعویض آن هزینه زیادی بدهید.

ترمیم مو به روش مایکرو سیلندر

ترمیم مو به روش مایکرو سیلندر یا میکروپیگمنتیشن یکی دیگر از روشهای کاشت مو بدون جراحی است که در آن با استفاده از یک دستگاه که حاوی رنگدانه‌ است، رنگدانه‌ها را در پوست سر تزریق می‌کند. این روش برای افرادی مناسب است که به هر دلیلی فولیکول‌های پوست آن‌ها دیگر قابلیت رشد مو ندارند، برای مثال برخی افراد دچار سوختگی پوستی یا زخم‌های هستند که دیگر در آن قسمت مویی رشد نخواهد کرد. در روش مایکروسیلندر پوست طوری به نظر می‌رسد مثل اینکه موهای ریزی روی آن در حال رشد هستند ولی در واقع تنها نقاطی رنگی روی پوست قرار دارند.

ترمیم مو با مصرف مکمل مو

تغذیه هر فرد در رشد و تغذیه فولیکول موهای او نقش اساسی دارد بنابراین مصرف مکمل‌ها برای ترمیم مو ضروری است. ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، ویتامین‌های گروه B، بیوتین، فولیک اسید، زینک، آهن، ویتامین C باعث بازسازی و ترمیم ساختار سلولی مو می‌شوند. هرچند بهتر است ویتامین‌ها و مواد لازم برای رشد و ترمیم مو را از غذاهای تازه و مقوی دریافت کنید اما مصرف مکمل‌ها می‌تواند باعث جذب بهتر غذاهای روزانه شما شود.

ترمیم مو با کراتین

ترمیم موهای سوخته با دکلره با استفاده از کراتین امکان پذیر است زیرا کراتین حاوی پروتئین‌های ضروری است که در ساختار مو به کار رفته است. کراتین مو شامل دو مشخصه است که به شکل درصد بیان می‌شوند، اولین مشخصه درصد صافی و دومی درصد احیاء مو است. به این ترتیب هم مو را صاف می‌کند و هم تا حدودی به ترمیم ساختار مو می‌پردازد. اما باید توجه کرد که اگر از کراتین کردن مو به طور مرتب استفاده کنید باعث آسیب به موها می‌شود. همچنین استنشاق بخارات حاصل از مواد کراتین مو برای سلامت کلی بدن خطرناک است.

ترمیم مایکرو سیلندر مو

ترمیم مو با اولاپلکس تراپی

اگر همیشه موهای خود را روشن یا دکلره می‌کنید موهای شما در معرض آسیب جدی قرار دارد و باید مراقبت بیشتری از موهای خود داشته باشید. ترمیم مو با اولاپلکس روشی است که در آن با مخلوط کردن اولاپلکس در ترکیب دکلره و رنگ موی خود می‌توانید حالت وزی و الاستیک شدن موها هنگام رنگ کردن را به حداقل برسانید. اولاپلکس با فرمول فوق العاده خود باعث ترمیم و براق شدن موها پس از رنگ خواهد شد و مو حالت طبیعی خود را حفظ خواهد کرد.

ترمیم مو خانگی

ترمیم موهای ریخته شده با استفاده از روغن روشی موثر است که باعث برطرف شدن وزی، خشکی و ساختار تخریب شده مو می‌شود. برای بازسازی مو انواع روغن ترمیم مو وجود دارد که می‌توانید استفاده کنید. برای مثال ترمیم مو با روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن بادام شیرین روشی بسیار موثر برای شادابی و طراوت موها است. همچنین استفاده از روغن گرم نیز باعث می‌شود رطوبت به موها برگردد. برای استفاده از روغن گرم روی موهای خود می‌توانید کمی روغن را روی بخار کتری کمی حرارت دهید سپس موهای خود را با آن ماساژ دهید و اجازه دهید در حدود 15 دقیقه روی مو بماند سپس موها را آبکشی کنید.

حتما بخوانید : مراقبت از انواع مو

ایا ترمیم مو همان کاشت مو است؟

به طور کلی باید بدانیم که هیچ‌کدام از روش‌‌های ترمیم مو به اندازه کاشت مو موثر نیستند و ماندگاری طولانی مدت نخواهند داشت. کاشت مو یک روش تقریبا دائمی برای ترمیم موهاست که با برداشت فولیکول مو از قسمت‌های پرپشت موها یا همان بانک مو و کاشت آن ها در محلی که دچار ریزش مو شده است باعث پرپشتی موها خواهد شد. البته برای مشاهده رشد موهای کاشته شده باید صبور باشید، گاهی حتی تا یکسال هم ممکن است رشد مجدد مو اتفاق نیافتد اما پس از آن موها مانند موهای طبیعی رشد می‌کنند.

اما در روش‌های ترمیم موها هم از موی طبیعی و هم موی مصنوعی استفاده می‌شود. برخی روش‌های ترمیم که از موی طبیعی استفاده می‌کنند تا حدودی مانند کاشت مو عمل می‌کنند اما استفاده از موهایی با الیاف مصنوعی گاهی حتی باعث آسیب به پوست سر خواهد شد. به این دلیل که در برخی از روش‌های ترمیم مو از چسب‌های قوی و مقاومی استفاده می‌شود باید گاهی چسب ها ریموو شود و اکسیژن کافی به پوست سر برسد در غیر این صورت پوست دچار حساسیت و زخم‌های سطحی خواهد شد. بنابراین ترمیم مو با کاشت مو کاملا متفاوت است و اگر شخصی دارای بانک موی مناسب باشد کاشت مو گزینه بهتری خواهد بود.

هزینه ترمیم مو چقدر است؟

هزینه ترمیم مو بسته به انواع روش ترمیم کاملا متفاوت است. همانطور که قبلا گفته شد، در ترمیم هم از موی طبیعی استفاده می‌شود و هم موی مصنوعی که طبیعتا استفاده از موی طبیعی هزینه بالاتری خواهد داشت. علاوه بر این تعداد جلسات لازم برای ترمیم مو در انواع روش‌های ترمیم متفاوت است که بر هزینه کل آن تاثیر می‌گذارد، هزینه حفظ و نگهداری ترمیم را نیز به آن اضافه کنید. در نهایت هزینه‌های ترمیم موی شما به این بستگی دارد که ترمیم مو در کدام کلینیک و توسط کدام پزشک انجام می‌شود زیرا تجربه جراحان مختلف و امکانات کلینیک‌های ترمیم مو کاملا متفاوت هستد.

سوالات متداول

ترمیم موهای ریخته شده با کاشت مو زمانی امکان پذیر است که دلیل ریزش به درستی مشخص باشد و موهای کاشته شده قابلیت رشد داشته باشند. همچنین برای کاشت مو فرد باید دارای بانک موی مناسبی باشد. اما راه‌های ترمیم مو مناسب افرادی است که بانک موی مناسبی برای کاشت ندارند یا در اثر ضربه یا آسیب امکان رشد مجدد مو را ندارند. به این ترتیب برای این افراد از روش‌هایی که به عنوان روش ترمیم دائمی مو شناخته می‌شوند استفاده می‌شود مانند فرنچ لس،HRT، HRP  یا مایکروپوینت.

در ترمیم مو از انواع موهای طبیعی و مصنوعی ساخته شده از الیاف نانو استفاده می‌شود. امروزه بازسازی و ترمیم مو با استفاده از انواع مختلفی از روش‌های ترمیم امکان پذیر شده است که هر یک از آن‌ها مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. انواع مختلف روش‌های ترمیم مو شامل HRT، HRP ، فرنچ لس، مایکروپوینت، ترمیم مو با پروتز، مایکروسیلندر، ترمیم مو به روش پی آر پی، استفاده از کراتین، مکمل‌های مو و استفاده از اولاپلکس است. البته ترمیم مو در طب سنتی نیز با کاربرد روغن‌هایی جون روغن نارگیل، روغن زیتون نیز امکان پذیر است. استفاده از روش‌های خانگی مانند استفاده از انواع روغن ترمیم مو کمی زمان بر ولی طبیعی و مطمئن است. در نهایت اگر روش‌های ترمیم مو موثر نبودند باید به سراغ انجام کاشت مو برویم.

اگر نیاز به استفاده از قرص برای ترمیم موی شما وجود داشته باشد حتما پزشک شما آن را تجویز خواهد  کرد. بنابراین هرگز بدون انجام آزمایش خود محصولی را به منظور ترمیم مو تهیه نکنید زیرا ممکن است عوارضی داشته باشد که از آن اطلاع کافی نداشته باشید. به طور کلی بهتر است مصرف هر گونه داروی ترمیم مو زیر نظر پزشک متخصص صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط