لوگو کلینیک آسمان

22702530 - 021

Search
Close this search box.

مشاوره رایگان بگیرید!

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین کلینیک کافیه فرم زیر رو تکمیل کنید

عجله دارید؟ تماس بگیرید
افراد مناسب کاشت مو

چه کسانی نمی توانند کاشت مو انجام دهند ؟

فهرست محتوای مقاله

کاشت مو راه نجات از ظاهری است که مطلوب شما نیست و اعتماد به نفس‌تان را از بین می‌برد اما آیا گزینه خوبی برای کاشت مو هستید؟ کاشت مو برای چه افرادی مناسب است؟ چه کسانی نمی‌توانند عمل کاشت مو را انجام دهند؟ یک دسته از افرادی که بهترین کاندید برای کاشت مو به شمار می‌روند مردانی هستند که ریزش مو آن‌ها از نوع درجه 3 یا بالاتر است و الگوی ریزش مو در آن‌ها تثبیت شده است. برخی افراد نیز که ریزش مو آن‌ها به مدت بیش از 5 سال در حال پیشرفت بوده است، می‌توانند کاندید مناسبی برای کاشت مو طبیعی باشند. در اینجا هر آنچه را لازم است درباره افرادی بدانید که گزینه‌های خوبی برای کاشت هستند، با هم بررسی کرده و به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:

  • کاشت مو در چه افرادی جواب می‌دهد؟
  • کاشت مو برای زنان مناسب است؟
  • کاشت مو برای مردان مناسب است؟
  • کاشت مو برای چه کسانی مشکل است و نمی‌توانند عمل کاشت مو داشته باشند؟

کاشت مو برای چه افرادی مناسب است؟

چه افرادی بهترین کاندید برای کاشت مو هستند؟ برای اینکه ببینیم باید خصوصیاتی از جمله ویژگی‌های مو را در افراد بررسی کنیم. عواملی مانند رنگ مو، بافت آن، موج دار یا مجعد بودن مو روی نتیجه زیبایی آن بسیار موثر است:

  • رنگ مو در مناسب کاشت بودن تاثیر زیادی دارد. هر چقدر تضاد میان رنگ مو و رنگ پوست سر بیشتر باشد طاسی بیشتر به چشم می‌خورد. افرادی که رنگ مو و رنگ پوست سرشان تضاد کمتری دارند، معمولا گزینه‌های بهتری برای کاشت مو هستند.
  • تراکم مو نیز یکی از بزرگترین عوامل در تعیین موفقیت کاشت است. افرادی با تراکم بالای مو کاندید خوبی برای کاشت مو هستند. به طور خاص، جراحان بیشتر به دنبال تراکم مناسبی از فولیکول‌های مو در اطراف نواحی اهداکننده سر که معمولا در پشت سر قرار گرفته است می‌گردند و از موهای این نواحی برای پوشاندن نواحی دیگر استفاده می‌کنند.
  • بافت موی برخی افراد مجعد یا موج‌دار است که باعث می شود با کاشت فولیکول کمتر نتیجه بهتری بگیرند. زیرا زمانی که موهای کاشته شده فر باشند این تصور را ایجاد می‌کنند که بخش بیشتری از پوست سر را پوشش داده اند و موها پرتر به نظر می‌رسند، بنابراین این افراد معمولا گزینه خوبی برای کاشت خواهند بود.
  • ضخامت مو نیز یکی از خصوصیات تعیین کننده در نتیجه کاشت مو است. کسانی که موهای ضخیمی دارند برای رسیدن به یک نتیجه کاشت مطلوب به تعداد کمتری فولیکول، نسبت به افرادی با موهای نازک نیاز دارند. زیرا موهای ضخیم آن‌ها جلوی انعکاس نور به پوست سر را می‌گیرد و موها را پرپشت‌تر از واقعیت‌شان نشان می‌دهد.
  • انعطاف پذیری پوست سر که به عنوان سفتی یا شلی پوست هم شناخته می‌شود در تعیین مناسب بودن یک کاندید برای کاشت در نظر گرفته می‌شود. اگر پوست سر شما سفت باشد برداشتن مو از پوست و نیز پیوند آن دشوارتر از افرادی با پوست شل خواهد بود و شما گزینه مناسبی برای کاشت نخواهید بود.

به هر حال برای تشخیص مناسب بودن یک فرد برای کاشت مو باید همه عوامل بالا را در کنار هم در نظر بگیریم زیرا گاهی اوقات یک ویژگی مطلوب می‌تواند همه ویژگی‌های نامطلوب دیگر مو را جبران کند.

کاشت مو مناسب چه کسانی است

چه زمانی برای کاشت مو خوب است؟

زمان مناسب کاشت مو برای هر فرد متفاوت است و به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. به طورکلی زمانی که موهای فرد به حدی ریخته است که الگوی ریزش آن مشخص شده است بهترین زمان کاشت مو است.

چه سنی برای کاشت مو مناسب است؟

اینکه بهترین سن برای کاشت مو چه سنی است را نمی‌توان به طور دقیق گفت زیرا ریزش موی افراد در سنین مختلف فرق می‌کند. معمولا 25 تا 35 سالگی بازه زمانی خوبی برای برخورداری از یک کاشت مو موفق است.

چه کسانی نمی‌توانند کاشت مو انجام دهند؟

هرچند جراحی کاشت مو یکی از بهترین گزینه های درمان طاسی است، اما آیا کاشت مو برای همه افراد مناسب است یا خیر؟ عوامل متعددی می‌توانند باعث شوند که فردی شرایط انجام کاشت مو را نداشته باشد. در ادامه با هم بررسی خواهیم کرد که چه افرادی نباید کاشت مو انجام دهند:

افرادی که ریزش موی موقت دارند

ریزش موی موقت که ممکن است به دلیل استرس، بیماری یا تغییرات هورمونی رخ دهد، می‌تواند بر نتیجه کاشت مو نیز تاثیر بگذارد. بنابراین، لازم است افرادی که دچار ریزش مو موقت هستند، پیش از انجام عمل کاشت، مشکل ریزش موقت موهای خود را درمان کرده باشند.

افرادی با ریزش مو از نوع آلوپسی آندروژنیک

آلوپسی آندروژنیک که همان الگوی ریزش موی ژنتیکی مردان و زنان است، به فولیکول مو حمله می‌کند و منجر به ریزش مو می‌شود. این وضعیت می‌تواند فولیکول‌هایی که تازه کاشته شده‌اند را نیز دچار ریزش و جراحی را به یک گزینه بی فایده تبدیل کند.

طاسی مادرزادی

افرادی که با طاسی مادرزادی متولد می‌شوند، فاقد فولیکول‌های موی لازم جهت پیوند مو هستند. بنابراین، این افراد نمی‌توانند گزینه مناسبی برای کاشت مو باشند.

طاسی مادرزادی

ریزش مو هیچ الگوی ثابتی ندارد

در کسانی که ریزش مو بدون الگو را تجربه می‌کنند، ریزش می‌تواند در هر منطقه ای از سر رخ دهد. به همین دلیل پیش بینی اینکه ریزش بعد از کاشت مو در کدام قسمت اتفاق می‌افتد بسیار دشوار است.

افرادی با سن کمتر از 24 سال

افراد بسیار جوان ممکن است هنوز به الگوی ریزش موی پایداری نرسیده باشند. برای اطمینان از بهترین نتیجه کاشت مو، بهتر است چنین افرادی صبر کنند تا الگوی ریزش آنها تثبیت شود و پس از آن برای انجام عمل کاشت مو اقدام کنند.

افرادی با بیماری روانی

از آنجایی که نتیجه کاشت مو تا حد زیادی به سلامت روان فرد، انتظارات او از کاشت و انجام مراقبت منظم بعد از کاشت بستگی دارد، معمولا برای افرادی که دچار اختلالات روانی هستند، گزینه مناسبی نخواهد بود.

سلامت ضعیف پوست سر

افرادی که سلامت پوست سرشان ضعیف است مانند انواع عفونت یا درماتیت مزمن، ممکن است پس از جراحی به خوبی بهبود پیدا نکنند. به همین دلیل، لازم است قبل از جراحی سلامت پوست سر بیمار مورد معاینه قرار گیرد.

افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای

برخی از شرایط خاص پزشکی می‌توانند در روند بهبود فرد پس از جراحی کاشت مو اختلال ایجاد کنند.

بارداری

جراحی کاشت مو می‌تواند هم مادر و هم جنین را با خطراتی روبرو کند زیرا ممکن است باعث تغییرات هورمونی در بدن مادر شود که بر سلامت جنین نیز موثر است.
• دیابت
گردش خون ضعیف ناشی از دیابت می‌تواند بر خون‌رسانی به فولیکول‌های مو و نتیجه کاشت اثر منفی بگذارد.

هپاتیت و HIV

بیماری هایی مانند هپاتیت و HIV می‌توانند سیستم ایمنی بدن را مختل و آن را در معرض خطر عفونت قرار دهند که نتیجه کاشت مو را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیماری‌های قلبی عروقی

قرار گرفتن در معرض فشار جراحی یا حتی بیهوشی موضعی کاشت مو ممکن است برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی با خطراتی همراه باشد. بنابراین انجام کاشت به چنین افرادی توصیه نمی‌شود.

چه افرادی نمی توانند کاشت مو انجام دهند

کاشت مو برای زنان مناسب است؟

کاشت مو از جمله درمان‌هایی است که انجام آن نه تنها در آقایان بلکه در خانم‌ها نیز با الگوی طاسی زنانه کاملا رایج است. اما بانوان عزیز نباید در دوره بارداری و شیردهی کاشت مو انجام دهند.

کاشت مو برای مردان مناسب است؟

کاشت مو یک گزینه عالی برای آقایانی است که از الگوی طاسی مردانه رنج می‌برند. کاشت مو در مردان که بیشتر ناشی از موارد ژنتیکی است بهتر است در سنی انجام شود که الگوی ریزش موی آن‌ها کاملا مشخص شده است.

کاشت مو برای کسانی که بانک مو ضعیفی دارند

در بیشتر موارد افرادی با بانک موی ضعیف کاندید خوبی برای کاشت نیستند زیرا ناحیه اهداکننده موی آن ها که بیشتر در پشت یا اطراف سر قرار دارد، دارای تعداد فولیکول موی کافی برای برداشت نیست. سریع‌ترین راه برای اینکه متوجه شوید کاندید مناسبی برای کاشت هستید یا خیر رزرو نوبت مشاوره با یک متخصص کاشت مو است.

سوالات متداول

خیر، همه گزینه مناسبی برای کاشت مو نیستند. افراد پیش از انجام کاشت موی خود باید توسط پزشک مورد معاینه قرار گیرند تا ویژگی‌های مو، الگوی ریزش مو، موارد ژنتیکی و سایر مشخصات در آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.

افرادی که دارای بیماری‌های خاص نیستند و بانک موی قوی دارند معمولا گزینه خوبی برای کاشت خواهند بود. البته سن و ویژگی‌های مو مانند تراکم، ضخامت و جنس مو نیز در تعیین کاندید مناسب بودن بسیار موثر است.

افرادی که از بیماری‌های خاصی مانند سرطان، دیابت و بیماری‌های هورمونی رنج می‌برند کاندید مناسب کاشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط