Search
Close this search box.
کاشت مو برای افراد با بانک مو ضعیف

کاشت مو برای افراد با بانک مو ضعیف چگونه انجام میشود؟

فهرست محتوای مقاله

بسیاری از افرادی که به دنبال انجام کاشت مو هستند ممکن است بانک موی ضعیفی داشته باشند اما آیا کاشت مو بدون بانک مو امکان‌پذیر است؟ بهترین روش کاشت مو برای بانک موی ضعیف چیست؟ با ما باشید تا به همه پرسش‌های شما پیرامون کاشت با بانک موی ضعیف پاسخ دهیم.

موهای جذاب و با تراکم بالا را تجربه کنید!
کاشت موی طبیعی در تهران
موهای جذاب و با تراکم بالا را تجربه کنید!
کاشت موی طبیعی در تهران

کاشت مو با بانک موی ضعیف چگونه انجام می‌شود؟

بانک مو به ناحیه ای از موهای پشت سر گفته می‌شود که بسیار قوی و ضخیم هستند و به همین دلیل از آن‌ها به عنوان ناحیه اهداکننده مو استفاده می‌شود. اما اگر بانک مو ضعیف بود چه کنیم؟ آیا کاشت مو برای کسانی که بانک موی ضعیف دارند نیز قابل انجام است؟ بله، کاشت مو با روش‌های جدید، کاشت را حتی برای افرادی با بانک موی ضعیف نیز امکان‌پذیر کرده است، اما چگونه؟ آیا نتیجه کاشت طبیعی خواهد بود؟ در واقع انتخاب روش مناسب کاشت مو برای یک بانک موی ضعیف تاثیر زیادی در طبیعی بودن کاشت دارد، بنابراین جراح کاشت مو باید از تخصص و تجربه کافی برخوردار باشد که بتواند بهترین روش کاشت را برای فرد انتخاب کند.

روش‌های کاشت مو برای بانک موی ضعیف

روش‌های مختلف کاشت مو با بانک موی کم را در ادامه بررسی خواهیم کرد، البته فراموش نکنید که انتخاب هر روش برای هر فرد تنها با نظر جراح کاشت انجام می‌شود که ممکن است کاملا متفاوت باشد:

  • روش FUE: این روش برای افرادی با بانک مو کم استفاده می‌شود زیرا روشی کم تهاجمی است و در این روش لازم نیست مقدار موی زیادی از ناحیه اهداکننده برداریم.
  • روش BHT: در این روش فولیکول مو از نقاطی غیر از سر برداشته می‌شوند. محل‌هایی از بدن مانند دست یا پاها در خانم‌ها یا موهای سینه در مردان معمولا برای این نوع کاشت گزینه مناسبی هستند.
  • روش FUT: این روش نیز مانند روش FUE کم تهاجمی است. برداشت مو از ناحیه اهداکننده به شکل نواری انجام می‌شود و برداشت برای بانک موی کم نیز امکان‌پذیر است.

مزایا و معایب کاشت مو برای افراد با بانک موی ضعیف

شخصی که بانک موی کمی دارد باید پیش از انجام کاشت همه جنبه‌های عمل کاشت را در نظر بگیرد. بنابراین در اینجا  می‌پردازیم به اینکه کاشت مو با بانک مو ضعیف چه فواید و چه معایبی می‌تواند داشته باشد؟

مزایا کاشت مو برای افراد با بانک موی ضعیف

  • با انجام کاشت مو می‌توانید مناطقی را که دچار طاسی شده‌اند به راحتی ترمیم کنید و موهایی طبیعی داشته باشید.
  • کاشت مو باعث افزایش اعتماد به نفس شما و داشتن تجربه‌ای بهتر در رابطه عاشقانه، جمع‌های دوستانه یا در محل کارتان خواهد شد.
  • جراح با انتخاب صحیح ناحیه برداشت مو از هر جایی غیر از سر نیز می‌تواند موها را بردارد و به سر پیوند دهد و همچنین هیچ محدودیتی در تعداد برداشت فولیکول ندارد.
کاشت مو برای مو با تراکم کم

معایب کاشت مو برای افراد با بانک موی ضعیف

  • گاهی اوقات کاشت برای افرادی با بانک موی کم، ضعیف‌تر یا غیرطبیعی‌تر است به ویژه زمانی که جراح در انجام کاشت مو تجربه کافی نداشته باشد.
  • انجام کاشت مو بدون بانک مو ممکن است به هزینه و زمان بیشتری نیاز داشته باشد.
  • برخی اوقات خطر عفونت، التهاب و ریزش بعد از کاشت در افرادی که بانک موی کمی دارند بیشتر است.

حتما بخوانید : کاشت مو برای بیماران

چند درصد امکان موفقیت در روش کاشت مو برای بانک موی ضعیف وجود دارد؟

هر چند نمی‌توان به طور دقیق گفت که موفقیت کاشت مو با بانک مو ضعیف چقدر است اما طبیعتا درصد موفقیت آن کمتر از شخصی با بانک موی قوی یا متوسط و معمولا در حدود %50 الی %80 است. زیرا برای موفقیت پیوند مو لازم است ساختار مو ،رنگ مو، حتی ضخامت و طول موهای برداشته شده با ناحیه کاشت کاملا متناسب باشد در غیراینصورت درصد موفقیت پیوند مو کاهش می‌یابد. به همین دلیل انتخاب ناحیه برداشت مو مرحله بسیار مهمی است که باید جراح به دقت درباره آن تصمیم بگیرد. توجه کنید که برای داشتن یک کاشت موی موفق حتی با بانک موی ضعیف، مراقبت‌های بعد از عمل را باید بسیار جدی گرفت. اگر دستورالعمل‌های بعد از کاشت به درستی انجام شوند و موهای تازه کاشته شده در معرض آفتاب، استحمام با آب گرم، شسوار، فشار و ضربه قرار نگیرند می‌توان کاشت موی موفقی را تجربه کرد.

سوالات متداول

بله، زمانی که فرد بانک موی ضعیفی در پشت سر خود داشته باشد، روش‌هایی مانند FUE، FUT  ،BHT  و روش‌های دیگر برداشت مو از هر نقطه دیگر بدن را امکان‌پذیر می‌کنند.

درصد کاشت مو بانک ضعیف از 50% الی 80% متغیر است و به عوامل زیادی از جمله تجربه جراح  و مراقبت‌های بعد از کاشت مو بستگی دارد.

خیر، کاشت مو با بانک موی فرد دیگر امکان‌پذیر نیست زیرا شرایط کلی و سیستم ایمنی بدن هر فرد متفاوت است و اگر فولیکول اهدایی از فرد دیگری گرفته شود، ممکن است بدن فرد گیرنده آن را نپذیرد و پیوند با شکست مواجه شود.

مشاوره رایگان بگیرید!

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین کلینیک کافیه فرم زیر رو تکمیل کنید

عجله دارید؟ تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *