لوگو کلینیک آسمان

22702530 - 021

مشاوره رایگان بگیرید!

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین کلینیک کافیه فرم زیر رو تکمیل کنید

عجله دارید؟ تماس بگیرید
ریزش ابرو در زنان

دلایل ریزش ابرو و روش های درمان آن

فهرست محتوای مقاله

دلیل ریزش ابرو می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله عدم تعادل هورمونی، رژیم غذایی نامناسب، بیماری‌های خودایمنی و برخی از بیماری‌های پوستی، ضربه فیزیکی یا استرس عاطفی باشد. ریزش موی ابرو که نام پزشکی آن هیپوتریکوزیس یا ماداروز ابرو است می‌تواند باعث شود که فرد متوجه نازک شدن مو یا حتی ریزش تکه‌ای از ابروهای خود شود.

افراد ممکن است متوجه ریزش موی ابرو در یک یا هر دو طرف شوند. علائم دیگر می‌تواند شامل خارش و خشکی پوست، ریزش مو یا نازک شدن موی سر یا سایر قسمت‌های بدن باشد. علاوه براین، درمان ریزش مو ممکن است با استفاده از دارو، لوسیون، جراحی و موارد دیگر انجام شود که در ادامه به طور مفصل آن را توضیح می‌دهیم. در اینجا می‌پردازیم به همه آنچه لازم است درباره ریزش موی ابروی آقایان، خانم‌ها و حتی کودکان بدانیم.

علت‌ ریزش ابرو در آقایان

درست مانند ریزش مو در مردان، ریزش ابرو نیز به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد که برای تشخیص دقیق آن باید به پزشک مراجعه کنید. زمانی که به ریزش ابرو در مردان فکر می‌کنیم، تصور می‌کنیم که دلایلی مانند افزایش سن باعث بروز چنین مشکلی می‌شوند در حالی که ابروها نیز مانند موی سر ممکن است تحت تاثیر عوامل ژنتیکی یا محیطی دچار ریزش شوند. یکی از مهم‌ترین علت‌های ریزش ابرو در مردان ناشی از مشکلات تیروئیدی است که بیشتر اوقات باعث نازکی موی ابرو و سپس ریزش آن خواهد شد. تغییرات هورمونی هم نقش مهمی در ریزش موی آقایان دارند که در مقایسه با خانم‌ها که معمولا بعد از زایمان و یائسگی اتفاق می‌افتد در مردان در هر سنی ممکن است ایجاد شود.

به هر حال، دلایل ریزش موی مردان، محدود به موارد گفته شده نیست و برای تشخیص درست دلیل ریزش ابرو در آقایان لازم است پزشک تمامی آزمایش‌های لازم را انجام دهد تا در مرحله بعد بتواند درمان مناسبی برای آن بیابد. درمان ریزش ابرو در مردان به روش‌های مختلفی مانند درمان با طب سوزنی (‌که بیشتر مناسب ریزش ابرو ناشی از آلوپسی آره‌آتا است‌)، هورمون درمانی یا تغییر تغذیه با مصرف مکمل‌های غذایی و در نهایت روش‌های گیاهی مانند درمان ریزش ابرو با روغن کرچک است. در صورتی که هیچ کدام از درمان‌های بالا موثر نباشد ممکن است فرد روش کاشت ابرو دائمی را انتخاب کند که امروزه در بسیاری از کلینیک‌های کاشت مو به راحتی انجام می‌شود.

اینفوگرافی دلایل ریزش ابرو

علت‌ ریزش ابرو در خانم‌ها

از دیگر مواردی که می‌توان به عنوان علت ریزش ابرو برشمرد کندن موهای ابرو در اثر اصلاح یا با موچین است. زمانی که موهای ابرو بیرون کشیده می‌شوند، به فولیکول آن‌ها آسیب می‌رسد، زخم می‌‌شوند و به مرور زمان ممکن است دیگر توانایی تولید مو نداشته باشند.

ریزش ابرو ناشی از افزایش سن

همه ما به شدت از تاثیرات افزایش سن بر بدن خود آگاه هستیم، موهای ما نیز از این قاعده مستثنی نیستند و به مرور شاهد از دست دادن حجمی از موهای سر یا ابروها هستیم. بیشتر افراد چه خانم‌ها و چه آقایان ممکن است نازک شدن یا ریزش موی ابرو را تجربه کنند که البته تا حدودی قابل کنترل خواهد بود. کاشت ابروی تخصصی گزینه مناسبی برای الگوهای ریزش موی ابرو ناشی از افزایش سن است.

دلایل ریزش ابرو در خانم ها

ریزش ابرو در اثر تغذیه

دانشمندان در برخی از مطالعات خود دریافته‌اند که رژیم غذایی نامناسب تاثیر تدریجی اما قطعی بر روی مو و در واقع بر روی کل بدن دارد. وقتی بدن ما کمبود برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی را داشته باشد نمی‌تواند آنگونه که باید عمل کند و به زودی دچار مشکلاتی چون نازک شدن مو خواهد شد.

بدن انسان به مواد مغذی از جمله منابع انرژی (کربوهیدرات، پروتئین، چربی‌ها)، اسیدهای آمینه، ویتامین‌ها و مواد معدنی نیاز دارد. برخی از این مواد رشد مو را حفظ کرده و در جلوگیری از ریزش مو بسیار موثر هستند. برای مثال کمبود ویتامین A یا روی رشد سلولی را کند می‌کند. همچنین ویتامین C، انواع ویتامین‌های گروه B، آهن، ویتامین‌های E و D و اسیدهای چرب امگا 3 نیز در حفظ سلامت مو و ابرو بسیار تاثیرگذارند. بنابراین پیروی از یک رژیم غذایی متعادل، ما را در راستای سلامت پوست و موی‌مان یاری می‌کند.

ریزش ابرو عصبی

استرس عامل دیگری است که می‌تواند به سرعت باعث ریزش مو در هر سنی و هر جنسیتی شود. زمانی که هورمون‌های بدن به دلیل اضطراب و استرس مزمن از تعادل خارج می‌شوند، برخی از عملکردهایی که برای حفظ سلامت انسان نیاز است را دچار ناهماهنگی می‌کنند. علاوه بر این استرس و اضطراب بیش از حد می‌تواند باعث تغییرات فیزیولوژیکی مانند کاهش میزان اکسیژن دریافتی فولیکول‌های مو شود.

ریزش ابرو ناشی از بیماری خودایمنی

اختلالات خودایمنی مانند آلوپسی یکی دیگر از دلایل ریزش مو هستند. علت ریزش ابرو و مژه در بیماری‌های خودایمنی این است که سیستم ایمنی بدن به اشتباه بخشی از بدن را به عنوان دشمن می‌شناسد و به آن حمله می‌کند. پزشکان هنوز در تلاش هستند تا علت‌ها یا محرک‌های این بیماری را مشخص کنند. آلوپسی فولیکول‌های مو را هدف قرار می‌دهد و ممکن است تولید  و رشد مو را در برخی از نقاط بدن متوقف کند. با مشاهده عکس ریزش ابرو سکه ای متوجه خواهید شد که ریزش مو به صورت ناحیه‌ای و در برخی قسمت‌ها به صورت دایره‌ای است. درمان ریزش ابرو سکه‌ای اگر به موقع انجام شود ممکن است موهای ریخته شده ابرو را بازگرداند. گاهی ریزش موی سکه‌ای ناشی از خودایمنی هفته‌ها یا حتی سال‌ها باید تحت درمان قرار گیرد. آلوپسی انواع مختلفی دارد مانند آلوپسی آره‌آتا (ریزش سکه‌ای مو)، آلوپسی یونیورسالیس (ریزش کل موها)، آلوپسی فیبروزان که باعث ایجاد زخم روی پوست سر، طاسی سر و ریزش ابرو می‌شود.

حتما بخوانید : قیمت کاشت ابرو در تهران

ریزش ابرو ژنتیکی

اگرچه ریزش ابرو ناشی از موارد ژنتیکی کمتر مشاهده می‌شود اما شرایط ژنتیکی زیر می‌تواند منجر به ریزش موی ابرو شود:

  • دیسپلازی اکتودرمی: این شرایط ژنتیکی می‌تواند بر پوست، مو، ناخن‌ها و دندان‌ها تاثیر بگذارد و باعث کم پشت شدن و از بین رفتن موهای ابرو، مژه و سایر قسمت‌های بدن شود.
  • سندرم نترتون: این بیماری پوستی بر روی مو و سیستم ایمنی تاثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث شکننده شدن مو و ریزش ابروها شود.

ریزش ابرو در اثر کم کاری تیروئید

غده تیروئید هورمون‌هایی را تولید می‌کند که متابولیسم را تنظیم می‌کنند. عدم تعادل تیروئید می‌تواند منجر به ریزش موهای ابرو شود هر چند خوشبختانه معمولا چنین مشکلاتی با موفقیت درمان می‌شوند. وقتی غده تیروئید بیش از حد یا خیلی کم هورمون تولید می‌کند، بدن شما از تعادل خارج می‌شود و تعدادی از فرآیندهای طبیعی را مختل می‌کند که شامل رشد موی ابرو هم می‌شود.

ریزش ابرو بعد از کاشت

اگر شما هم با مشاهده عکس ریزش ابرو بعد از کاشت بیماران مختلف دوست دارید کاشت ابرو انجام دهید ولی از احتمال ریزش ابرو بعد از کاشت می‌ترسید باید گفت که این ریزش کاملا موقتی است و اصلا جای نگرانی ندارد. در واقع علت ریزش ابرو بعد از کاشت این است که موهای کاشته شده به طور طبیعی پس از حدود 3 هفته شروع به ریزش می‌کنند. اما پس از حدود 4 ماه دوباره رشد می‌کنند و بعد از گذشت 6 ماه موهای ابروی شما به طور محسوسی متراکم خواهند شد.

ریزش ابرو بعد از لیفت

آیا لیفت ابرو هم باعث ریزش آن می‌شود؟ بله احتمال ریزش موهای ابرو بعد از لیفت ابرو وجود دارد. در واقع علت ریزش ابرو بعد از لیفت این است که برش‌های ایجاد شده برای انجام لیفت در امتداد خط رویش مو قرار دارند و ممکن است پس از عمل کمی ریزش مو را تجربه کنید. البته چنین شرایطی کاملا موقت است و درمان ریزش ابرو بعد از لیفت به طور طبیعی و پس از بهبود کامل برش‌ها آغاز می‌شود و موها مجددا پس از چند ماه شروع به رشد می‌کنند.

ریزش ابرو بعد از تاتو

تاتو ممکن است باعث ریزش موی ابروی موقت یا کم پشت شدن موهای آن شود. دلیل ریزش ابرو بعد از تاتو این است که سوزن تاتو و رنگ آن به عمقی از پوست وارد می‌شوند که می‌توانند باعث آسیب به فولیکول‌های مو شوند. برخی از آسیب‌های فولیکولی ممکن است دیگر ترمیم نیافته و فرد ریزش مو ابروی شدیدی را تجربه کند. بنابراین در چنین شرایطی درمان ریزش ابرو بعد از تاتو باید در اولویت قرار گیرد تا موهای از دست رفته ابرو را بتوانیم دوباره برگردانیم. به یاد داشته باشید که هر آسیبی که به مو یا فولیکول ابرو وارد شود باید در اسرع وقت درمان شود در غیر اینصورت با گذشت زمان ممکن است دیگر درمان آن اثری نداشته باشد.

ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ یا فیبروز ابرو

ممکن است گاهی شنیده باشیم که میکروبلیدینگ یا فیبروز ابرو باعث ریزش ابروی شدید می‌شود ولی کاملا بر عکس ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ بسیار کم است یا حتی ممکن است اصلا ایجاد نشود. علت عدم ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ این است که سوزن میکرو به عمق زیاد پوست وارد نمی‌شود و آسیب زیادی به فولیکول موی ابرو وارد نمی‌کند. اگر به هر دلیلی بعد از میکروبلیدینگ دچار ریزش ابرو شوید ممکن است فردی که برای شما میکروبلیدینگ انجام داده است در کار خود تخصص کافی نداشته است. همچنین علت ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ ممکن است ریشه در مشکلات سلامتی فرد داشته باشد.

ریزش ابرو بعد از هاشور

ریزش ابرو بعد از هاشور هم بسیار کم است و شاید اصلا چنین مشکلی ایجاد نشود پس نگران درمان ریزش ابرو بعد از هاشور نباشید. هاشور ابرو نیز که به روش‌های مختلفی انجام می‌شود مانند میکروبلیدینگ در سطحی‌ترین لایه های پوست انجام می‌شود و به فولیکول‌های مو آسیبی نمی‌رساند.

ریزش ابرو بعد از بارداری

برخی از زنان ممکن است به دلیل استرس یا شوک دچار نازکی موی ابرو یا ریزش ابرو شوند که به آن تلوژن افلوویوم گفته می‌شود و برخی از زنان را در دوران بارداری تحت تاثیر قرار می‌دهد. استرس قبل و بعد از بارداری هم ممکن بر روی حجم زیادی از موها تا حدود 30 درصد یا بیشتر تاثیر بگذارد. ممکن است بعد از بارداری فرد موها بسیار نازک شوند یا گاهی 100 تا 300 تار مو در روز را از دست بدهد. همچنین بارداری و زایمان می‌توانند هورمون‌ها و سایر جنبه‌های بیوشیمی بدن را بر هم بزنند و باعث ریزش موی ابرو شوند. در سه ماهه اول بارداری ممکن است بدن تحت تاثیر عدم تعادل هورمونی قرار گیرد زیرا بدن برای حمایت از جنین در حال رشد به سرعت در حال تغییر است. اما درمان ریزش ابرو در بارداری باعث می‌شود که ریزش مو دائمی نباشد و موهای از دست رفته پس از چند ماه درمان مجددا بازگردند.

ریزش ابرو بعد از عمل بینی

در یک چرخه معمولی مو در هر زمان 10 تا 20 درصد از فولیکول‌های مو در حالت تلوژن یا همان فاز استراحت هستند. اگر نسبت موهای تلوژن بیشتر از 20 درصد باشند نشانه تلوژن افلوویوم است که یکی از رایج ترین انواع ریزش مو است. علت ریزش ابرو بعد از عمل بینی این است که گاهی اوقات جراحی می‌تواند فولیکول های مو را در حالت استراحت طولانی‌تری نسبت به حالت عادی قرار دهد. جراحی بینی یک فرآیند تهاجمی است که می‌تواند به بدن و ذهن شما فشار و استرس زیادی وارد کند. در طول  سه تا چهار ماه پس از عمل جراحی بینی بدن شما به مواد مغذی خاصی مانند بیوتین، آهن، روی و پروتئین کافی نیاز دارد تا بتواند به درمان ریزش مو بعد از عمل بینی پاسخ مناسب بدهد.

ریزش ابرو در نوجوانی

علت ریزش ابرو در نوجوانی ممکن است ناشی از استرس باشد که در چنین شرایطی تنها از بین بردن شرایطی که منجر به ایجاد اضطراب می‌شود در درمان ریزش مو و ابرو می‌تواند موثر باشد. علاوه بر این علت ریزش ابرو در نوجوانان دختر نیز ممکن است ناشی از عوامل هورمونی، تیروئیدی، تغذیه‌ای و دیگر مواردی باشد که سلامت بدن آن‌ها را تهدید می‌کند. همچنین احتمال ایجاد مشکلاتی مانند نازک شدن موی سر و ابرو در اثر بیماری‌های قارچی یا شوره سر نیز در میان نوجوانان وجود دارد. برای درمان شوره و ریزش ابرو انواع محصولات بهداشتی مانند شامپوهای ضدقارچ و ضدشوره یا داروهایی جهت استعمال موضعی بر روی ابرو موثر خواهند بود.

ریزش ابرو در کودکان

علت ریزش ابرو در کودکان ممکن است ناشی از اضطراب‌هایی باشد که آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند. اگر پزشک دلیل ریزش ابروها را استرس و سلامت روان تشخیص دهد بهترین راه جهت درمان ریزش ابرو در کودکان این است که از یک روانشناس بخواهید در درمان و کاهش اضطراب به بیمار کمک کند.

حتما بخوانید : سن مناسب کاشت ابرو

ریزش ابرو در شیمی درمانی

بسیاری از افراد مبتلا به سرطان تحت شیمی درمانی قرار می‌گیرند. ریزش موی ناشی از شیمی درمانی می‌تواند به شدت آسیب‌زا باشد و از نظر روانی چالش برانگیزترین عوارض جانبی را داشته باشد. بیماران سرطانی علاوه بر ریزش موی سر، ممکن است ریزش ابرو را نیز تجربه کنند. چنین شرایطی باعث ناراحتی روحی بیمار می‌شود که معمولا درمان ریزش ابرو با داروهای مختلف توسط پزشک می‌تواند تا حدودی موثر باشد. امروزه درمان ریزش ابرو با لیزر نیز امکان پذیر است که ممکن است باعث رشد مجدد موهای ابرو شود.

ریزش ابرو بعد از تاتو

ریزش ابرو در شیردهی

ریزش موی ابرو در دوران شیردهی و پس از آن ممکن است اتفاق بیافتد. در این دوران تعادل هورمون‌های بدن به هم می‌ریزد و تغییر سطح هورمون‌ها باعث ریزش ابرو خواهد شد. کاهش سطح استروژن می‌تواند باعث نازک تر شدن ابرو یا ریزش شدید مو در زنان شود. معمولا بسیاری از زنان در دوره شیردهی و پس از آن دچار ریزش موی شدید خواهند شد که قابل درمان است. برای درمان ریزش ابرو در شیردهی لازم است فرد حتما تحت نظر پزشک قرار گیرد و تمامی معاینات و آزمایش‌های لازم برای او انجام شود. با این کار علت ریزش ابرو یا موهای سر در این  دوران حساس از زندگی فرد مشخص می‌‌شود و درمان مناسب برای آن توسط پزشک تجویز خواهد شد.

تشخیص ریزش ابرو

نباید فراموش کنیم که در روند درمان ریزش ابرو، مرحله اول تشخیص درست علت ریزش است که باید پیش از درمان ریزش ابرو و مژه انجام شود. تشخیص صحیح و به موقع علت ریزش ابرو ناگهانی می‌تواند پزشک را در درمان سریع ریزش ابرو یاری کند. در زمان درست، ریزش ابرو به بهترین شکل به دارو پاسخ می‌دهد، در حالی که در برخی مواقع دیگر ممکن است درمان‌های رایج دیگر فایده‌ای نداشته باشند و شخص مجبور شود به دنبال روش کاشت ابرو برود. متاسفانه در مواردی ریزش موی ابرو غیر قابل درمان است. بهترین متخصص برای تشخیص علت ریزش ابرو و مژه یک متخصص پوست و مو است. او با پرسش از سابقه پزشکی شما یک معاینه بالینی انجام می‌دهد. سپس متخصص پوست و مو با انجام آزمایش‌های مختلف دلیل اصلی ریزش ابروی شما را مشخص خواهد کرد.

درمان ریزش ابرو

زمانی که پزشک علت ریزش موی ابروی‌تان را مشخص کرد می‌تواند مناسب‌ترین درمان را برای شما انتخاب کند. در زیر به چند نمونه از درمان‌های رایج ریزش ابرو توجه نمایید:

  • ماینوکسیدیل بهترین داروی ریزش ابروی بدون نسخه موضعی است که هم در میان مردان و هم زنان استفاده می‌شود و پس از چند ماه می‌تواند موهای ابرو را برگرداند. البته دقت شود که داروی ماینوکسیدیل برای ریزش ابرو تا زمانی مفید خواهد بود که آن را مصرف می‌کنید و ممکن است پس از قطع مصرف ماینوکسیدیل مجددا دچار ریزش ابرو شوید.
  • کورتیکواستروئیدها به صورت قرص، تزریق و موضعی می‌توانند برای درمان آلوپسی آره‌آتا، اگزما و درماتیت استفاده شوند.
  • درمان ریزش ابرو در طب سنتی یا با استفاده از طب سوزنی نیز مفید است و گاهی برای تحریک گردش خون و تسکین آلوپسی آره‌آتا به کار می‌رود.
  • درمان ریزش ابرو با آنترالین هم معمولا برای ریزش ابرو ناشی از التهاب به کار می‌رود.
  • برای درمان ریزش ابرو هورمونی، متخصص غدد ممکن است داروهایی مانند هورمون محرک تیروئید، استروژن یا تستوسترون را تجویز کند.
  • کاشت ابرو نیز درست مانند کاشت موهای سر است که شامل پیوند فولیکول‌های مو به قسمتی از ابروهاست که دچار ریزش شده‌اند.

درمان دارویی ریزش ابرو

درمان با استفاده از دارو برای ریزش ابرو کاملا به علت ریزش ابرو بستگی دارد که در بیماران مختلف متفاوت است. برخی از درمان‌ها به اندازه‌ای موثر هستند که با مشاهده تصویر ریزش ابرو قبل از درمان و مقایسه ابرو با بعد از درمان کاملا متعجب می‌شویم اما حقیقت این است که اگر درمان ریزش ابرو در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود بیشترین تاثیر را بر بیمار می‌گذارد. برخی از انواع داروهای خوراکی ریزش ابرو، داروهای استعمال موضعی ریزش ابرو یا تزریقی وجود دارند که می‌توانند به کاهش ریزش موی ابرو کمک کنند و حتی ممکن است باعث رشد مجدد موهای ابرو شوند. بنابراین بسته به شرایط بیمار پزشک ممکن است موارد زیر که برخی از رایج‌ترین درمان‌های دارویی ریزش ابرو هستند را توصیه کند:

  • کورتیکواستروئیدها: این داروها ضد التهابی و سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن هستند که برای درمان آلوپسی آره‌آتا به کار برده می‌شوند. همچنین برای ریزش ابرو ناشی از بیماری‌های پوستی مانند درماتیت آتوپیک یا پسوریازیس ابرو مناسب هستند.
  • ماینوکسیدیل یک ماده واسطه هومونی است که نتایج امیدوارکننده‌ای در تقویت رشد مجدد مو و تراکم مو در آلوپسی آندروژنتیک ابرو خواهد داشت.
  • بیماتوپروست یک داروی چشم‌پزشکی است. این دارو بیشتر برای درمان گلوکوم و تقویت رشد مژه استفاده می‌شود اما مطالعات نشان می‌دهد که می‌تواند در رشد ابروها نیز موثر باشد. با این حال، باید در نظر داشته باشید که بیماتوپروست برای همه افراد مناسب نیست به خصوص اگر بیمار مشکلات پزشکی دیگری داشته باشد که بر چشم و بینایی او اثر می‌گذارد (مانند آب مروارید).
  • آنترالین دارویی موضعی است که به طور موثر بر درمان پسوریازیس اثر می‌گذارد و ممکن است اثرات مفیدی در درمان آلوپسی آره‌آتا هم داشته باشد.

اگر هیچ کدام از درمان‌های ریزش ابرو موثر واقع نشدند می‌توان به سراغ گزینه کاشت ابرو رفت. کاشت ابرو یک مداخله جزئی با حداقل تهاجم و تقریبا بدون درد است که شامل برداشتن دقیق تارهای مو از پشت سر و کاشت آن‌‌ها در مناطقی است که دچار ریزش شده‌اند.

در صورتی که ریزش ابرو جزئی باشد روش‌های گیاهی برای درمان ریزش ابرو توصیه می‌شود. در ادامه به برخی از روش‌های درمان خانگی ریزش ابرو و مژه می‌پردازیم.

جلوگیری از ریزش ابرو

درمان خانگی ریزش ابرو

درمان گیاهی ریزش ابرو از گذشته تا به امروز همچنان رواج دارد و طرفدارانش نه تنها کمتر بلکه بیشتر هم شده‌اند. انواع دارو گیاهی ریزش ابرو را امروزه می‌توانید در بسته بندی‌های مناسب و به صورت کنترل شده در داروخانه‌ها نیز پیدا کنید. درمان خانگی ریزش ابرو و مژه شامل درمان‌های گوناگونی است که بسته به علت ریزش متفاوت هستند. معمولا علت خارش و ریزش ابرو هر چه که باشد در طب سنتی نسخه گیاهی درمان آن موجود است. برای مثال درمان ریزش ابرو با روغن زیتون یا روغن کرچک یک درمان خانگی است که در طولانی مدت بر روی رشد ابر موثر خواهد بود. همچنین درمان ریزش ابرو در خانه با مصرف آنتی اکسیدان‌ها، اسیدهای چرب امگا3 نیز هم برای زنان و هم مردان بسیار مفید است. علاوه بر این، درمان ریزش ابرو با سیر از این نظر دارای اهمیت است که با تاثیر بر روی برخی از هورمون‌ها ممکن است فولیکول‌های مو را برای رشد موهای ابرو تحریک کند.

پیشگیری از ریزش ابرو

گاهی اوقات قبل از ریزش ابرو می‌توان از آن جلوگیری کرد. در ابتدا باید یک برنامه منظم غذایی و ورزشی برای خودتان داشته باشید. مقدار زیادی پروتئین بدون چربی، میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید و راه‌هایی برای انجام ورزش روزانه و کاهش استرس خود بیابید مانند ماساژ و مدیتیشن. در برابر میل به برداشتن بیش از حد ابروها یا استفاده از مواد شیمیایی مضر مانند رنگ مو مقاومت کنید و به جای آن از وازلین برای محافظت از موهای ابروی خود استفاده کنید. در ادامه به یاد داشته باشید که اگر به هر دلیلی ریزش موی ابرو را تجربه کردید بهتر است به متخصص مراجعه کنید تا شما را مورد معاینه قرار دهد.

سوالات متداول

ریزش ابرو و مو می‌تواند نشان دهنده هر مشکلی در بدن بیمار باشد که تنها پس از مراجعه به پزشک، انجام معاینات و آزمایش‌های مختلف می‌توان پی برد که دلیل اصلی ریزش چیست. بیمار ممکن است به هر دلیلی مانند دلایل ژنتیکی، نقص در سیستم ایمنی بدن، استرس، بارداری و بسیاری از موارد دیگر دچار ریزش مو ابرو شود.

هرچند همه ویتامین‌های موجود در مواد غذایی تازه و نیز مکمل‌های تغذیه‌ای برای بدن لازم هستند اما کمبود برخی از ویتامین‌ها مانند آهن، روی، ویتامین A، E  و ویتامین‌های گروه B می‌توانند باعث ریزش موی ابرو شوند. علاوه براین، مکمل‌های غذایی مانند امگا 3 و امگا 6 و آنتی‌اکسیدان‌ها نیز برای بدن بسیار مفید هستند و می‌توانند رشد مو را تقویت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط