امروزه بسیاری از افرادی که به دنبال رفع طاسی و کم پشتی موی خود هستند، روش کاشت یا پیوند مو را انتخاب میکنند. اما یکی از دغدغه های این افراد این است که پس از اتمام دوره کاشت مو، کمتر کسی متوجه این عمل زیبایی شود و موهای شخص از تراکم بالایی برخوردار باشد. بنابراین اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، بهتر است کاشت مو پرتراکم را انتخاب کنید تا موهایتان بعد از کاشت پرپشت و طبیعی دیده شود.
اگر به دنبال این هستید که بدانید کاشت مو با تراکم بالا چگونه است و آیا شما کاندید مناسبی برای آن هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
تراکم کاشت مو خوب چقدر است؟
تراکم موهای طبیعی حدود 70 الی 100 فولیکول مو در هر سانتی متر از سطح سر است؛ به عبارتی پوست سر یک فرد بالغ تقریبا 100 هزار فولیکول دارد. میزان تراکم مو در کاشت پرتراکم از لحاظ علمی و عملی، حداکثر ۴۵۰۰ گرافت است و هر وعده بیش از این، ادعایی توخالی است.
حتما بخوانید : کاشت مو بدون بانک مو
عوامل موثر بر تراکم کاشت مو پس از پیوند مو
به طور کلی تراکم مناسب و لازم در کاشت موی طبیعی در افراد با یکدیگر متفاوت است. چند مورد از عوامل موثر بر تراکم کاشت مو عبارتند از:
مهارت و تجربه جراح
یکی از مهم ترین عوامل موثر در پروسه کاشت مو پرتراکم، مهارت و تجربه جراح است. زمانی که عمل پیوند مو شما توسط یک پزشک ماهر و کارآزموده انجام شود میتوانید از سالم ماندن فولیکولها در حین عمل و به حداقل رسیدن ریزش مو بعد از بهبود اطمینان حاصل کنید.
ظرفیت پذیرش مو در پوست سر
ظرفیت پذیرش مو در پوست سر، یکی از فاکتورهای مهم در تراکم موی کاشته شده است. این ظرفیت در افراد مختلف متفاوت میباشد. درصورتی که کاشت مو با تراکمی بالاتر از ظرفیت پوست سر انجام شود، احتمال بروز زخمهایی در پوست وجود خواهد داشت.
فاصله بین تارهای مو
در کاشت مو پرتراکم، باید بین تارهای مو فاصلهای وجود داشته باشد که بتوان عمل کاشت موی طبیعی را به خوبی انجام داد.
بانک مو
افرادی که میخواهند موهای کاشته شده آنها تراکم بالاتری داشته باشد، باید از بانک موی خوبی برخوردار باشند تا بتوان 70 الی 100 واحد فولیکولی را در هر سانتیمتر مربع از سر آنها کاشت. این مقدار، 2 برابر میزان کاشت مو معمولی است.
گرافت مو
گرافت مو، یکی از عوامل تعیین کننده در کاشت مو پرتراکم است. گرافت یا همان فولیکول برداشته شده از ناحیه اهدا کننده مو، به دستههای مشخصی تقسیم شده و برای کاشت مو آماده میشود. در صورتی که گرافتهای آماده شده برای کاشت کمتر از میزان طاسی سر باشد، کاشت مو با تراکم بالا برای این کاندیدا ها امکان پذیر نخواهد بود.
اهمیت تراکم مو در کاشت مو چقدر است؟
تبلیغات غیر واقعی باعث شده است که بسیاری از افراد درباره تراکم کاشت مو دچار اشتباه شناختی شوند. در واقع تراکم بالا در کاشت مو، بیشتر از هر چیزی به کیفیت کاشت مو و رعایت اصول کاشت توسط جراح وابسته است.
تصور کنید پزشکی با استفاده از نیمی از فولیکولهای بانک مو، عمل پیوند را انجام دهد؛ در صورتی که خون رسانی به فولیکولهای مو دچار مشکل شود یا موهای کاشته شده آسیب ببینند، شاهد ریزش مو قابل توجهی خواهیم بود. اما در شرایط صحیح، پزشک با کمترین میزان کاشت در هر سانتیمتر از سطح سر، میتواند ظاهری مطلوب را برای شخص ایجاد کند.
تکنیک های کاشت مو با تراکم بالا
کاشت مو پرتراکم، همیشه با مزایا و معایبی همراه است و نمیتوان به طور قطع گفت که کدام تکنیک از همه بهتر است و ممکن است این تکنیکها برای کاندیداهای مختلف، با یکدیگر متفاوت باشد.
به طور کلی کاشت مو با تراکم بالا از طریق روشهای FUE، FUT، ترکیبی، DHI، SUT و میکروفیت امکان پذیر است. با این روشها میتوان از ماکزیمم تعداد گرافت یا واحد فولیکولی برای پوشش قسمت طاس استفاده کرد.
در ادامه شما را با چند روش کاشت مو با تراکم بالا آشنا میکنیم.
روش کاشت مو ترکیبی
در روش کاشت مو ترکیبی، از دو تکنیک FUE و FUT استفاده میشود. این روش از کاشت مو، بیشتر برای افرادی که حجم طاسی بالایی دارند مناسب است که با حداقل 5000 گرافت قابل برداشت انجام میپذیرد. این موها با تکنیک FUE استخراج شده و پس از آماده سازی در ناحیه طاس و کمپشت مو، کاشته میشوند و تجربه کاشت مو پرتراکم را برای شما به ارمغان میآورند.
روش کاشت مو پرتراکم FUT
FUT جزو اولین تکنیکهای مورد استفاده برای کاشت مو است. تعداد گرافت و واحد فولیکولی قابل استخراج در این روش بیشتر از تکنیک FUE است و همین باعث میشود که تکنیک کاشت مو FUT، برای کاشت مو با تراکم بالا مناسبتر باشد.
در این تکنیک، پزشک نواری از پوست سر را از ناحیه اهداکننده گرافت برش میدهد و گرافت های لازم کاشت را استخراج میکند. پس از آماده سازی و جدا کردن گرافتها از نوار جدا شده، مرحله کاشت مو شروع میشود. هرچقدر تراکم تعداد فولیکولهای موجود در گرافت بیشتر باشد، تراکم موها در ناحیه کاشت بیشتر خواهد بود.
روش کاشت مو پرتراکم FUE
روش کاشت مو پرتراکم FUE، یکی از پرمخاطب ترین روش های کاشت مو است زیرا در کنار دستیابی به تراکم بالا در پیوند مو، مقرون به صرفه است و عوارض جانبی کمتری نسبت به روش FUT دارد. این در حالی است که ابزار های مورد استفاده برای استخراج گرافتها به روش FUE، برش ضخیمتری نسبت به تکنیکهای جدیدتر مثل DHI ایجاد میکنند. در این روش، فولیکول های سالم از ناحیه اهدا کننده برداشته شده و به ناحیه نازک شده سر مثل خط مو پیوند زده میشود.
حتما بخوانید : نتیجه نهایی کاشت مو
روش کاشت مو پرتراکم SUT
در روش کاشت مو پرتراکم SUT ، فولیکولهای مو به صورت دستی استخراج و کاشت نمیشوند، بلکه به کمک پانچ لیزری از محل اهدا کننده جدا شده و پس از آماده سازی در ناحیه طاس کاشته میشوند. در این روش، به خاطر برش های لیزری ظریف و نازک میتوان گرافتها را در فواصل نزدیکتری به هم کاشته و به پیوند مو پرتراکم دست یافت.
روش کاشت مو پرتراکم MICRO FIT
در این روش، یک ابزار ظریف با قطر کمتر از ۱ میلیمتر برای استخراج گرافتها استفاده میشود. به همین خاطر، گرافت های بیشتری را میتوان جدا کرد و امکان کاشت آنها در فواصل نزدیکتر میسر میشود.
روش کاشت مو پرتراکم Super FUE
کاشت مو به روش Super FUE، یک نوع تکنیک FUE بوده که در حال حاضر یکی از بهترین روش های کاشت مو پرتراکم میباشد. در این روش با کمک گرفتن از دستگاه های باکیفیت، گرافت مو را با کمترین آسیب از ناحیه تعیین شده جدا کرده و پزشک رشته موها را در جای تعیین شده قرار میدهد. با کمک گرفتن از این روش میتوانید بین 5 تا 7 هزار گرافت برداشت کنید.
روش کاشت مو پرتراکم DHI ( اصلاح شده FUE )
کاشت مو مستقیم ( DHI ) یک روش نوآورانه کاشت مو است که از تکنیک FUE به دست آمده است. در این نوع کاشت مو، از مدادی به نام ایمپلنتر جهت جلوگیری از زخمهای عمیق، ایجاد کانالها و کاشت فولیکولها در یک مرحله استفاده میشود. در این روش به ازای هر سانتیمتر مربع بر روی سر میتوان 90 الی 100 گرافت مو کاشت و این روش از بهترین متدهای کاشت مو محسوب میشود.
هزینه کاشت مو پرتراکم چقدر است؟
هزینه های کاشت مو، بر اساس معیارهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارد. از جمله از این معیارها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- تکنیک کاشت مو
- تعداد مراحل کاشت مو
- تراکم مو
- مهارت و تجربه کاری پزشک
به طور میانگین هزینه کاشت مو پرتراکم در ایران، بین 20 الی 30 میلیون تومان متفاوت است.
حتما بخوانید : آیا کاشت مو مجدد نتیجه دارد؟
برای افزایش تراکم مو چند گرافت لازم است؟
میزان گرافت لازم برای افزایش تراکم مو با توجه به ویژگیهای شخص مراجعه کننده برای کاشت مو متفاوت است؛ اما به طور کلی میتوان گفت که حداکثر میزان تراکم مو، حدود 4500 گرافت میباشد.
آیا انجام عمل کاشت موی دوم میتواند تراکم را افزایش دهد؟
در صورتی که از تراکم موهای خود بعد از کاشت راضی نبودید میتوانید با کاشت موی دوم به تراکم دلخواه خود برسید. در این روش با کاشت دوباره فولیکولهای مو در نواحی کم پشت، تراکم مو را افزایش یافته و ظاهری پرپشت و طبیعی به وجود میآید.
سخن آخر
کاشت مو میتواند بهبود قابل توجهی در تراکم مو و ظاهری جوانتر ایجاد کند، اما داشتن انتظارات واقعبینانه و درک نتایج طولانیمدت در این روش از اهمیت بالایی برخوردار است. انتخاب یک پزشک ماهر و باتجربه میتواند موهایی با ظاهر طبیعی و پر را به شما هدیه دهد و اعتماد به نفس شما را دو چندان کند.
در این مقاله به جزئیات روند کاشت مو، مزایا و روش های گوناگون کاشت پرتراکم پرداختیم. اگر شما هم کاندید عمل کاشت مو پرتراکم بودید، تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
در کاشت مو طبیعی، حدود 100 هزار فولیکول بر روی سر وجود دارد به طوری که در هر سانتیمتر از سطح سر، 70 الی 100 فولیکول مو وجود دارد.
هر فرد بر اساس میزان تار بانک مو و بخش های خالی از مو سطح سر، نیازمند تراکم خاص خود است ولی به طور کلی، بالاترین میزان تراکم کاشت مو، 30 الی 50 فولیکول در هر سانتیمتر است که معادل 4500 فولیکول قابل انتقال میباشد.