Search
Close this search box.
کاشت ریش چقدر طول می کشد؟

کاشت ریش چقدر طول میکشد؟

فهرست محتوای مقاله

کاشت ریش چقدر زمان می برد؟ آیا کاشت ریش چند روز طول می کشد؟ این‌ سوال‌ها همواره ممکن است در ذهن بسیاری از متقاضیان کاشت ریش وجود داشته باشد. بررسی مدت زمان کاشت ریش بیشتر برای افراد دارای مشغله‌های کاری زیاد و افرادی که قصد انجام کاشت ریش در شهر یا کشور دیگر را دارند، بسیار مهم‌ است. به طور کلی مدت زمان کاشت توسط پزشک تعیین می‌شود. در برخی موارد، نتایج مطلوب کاشت ریش طبیعی در ۱ جلسه امکان ‌پذیر نبوده و حتی ممکن است برخی افراد با توجه به شرایط خاص خود به ۳ تا ۴ جلسه کاشت ریش نیاز داشته باشند. البته برخی کلینیک‌های کاشت ریش برای افرادی که از خارج شهر یا کشور برای کاشت مراجعه می‌کنند، امکانات ویژه‌ای را لحاظ می‌کنند. پزشکان مدت زمان کاشت ریش را با توجه به میزان موفقیت این جراحی تعیین می‌کند. از این رو پزشک با توجه به تجربه خود، وضعیت ناحیه ریش، تعداد گرافت‌های مورد نیاز، مدل ریش مناسب، تکنیک انتخابی برای کاشت ریش و بانک موی فرد، مناسب‌ترین تعداد جلسه را انتخاب می‌کند. در اکثر موارد کاشت ریش در طی ۱ جلسه انجام شده و بین ۳ تا ۸ ساعت طول می‌کشد. برای آگاهی از عوامل موثر در مدت زمان کاشت ریش با ما تا آخر این مقاله همراه باشد:

کاشت ریش چند ساعت طول می کشد؟

پیوند ریش فرایندی پیچیده و ظریف است که نیاز به دقت و مهارت بسیار بالای جراح دارد. جراح پیش از کاشت ریش با ارزیابی و بررسی بانک مو و میزان و وسعت ناحیه تحت درمان، به تخمین تعداد گرافت‌های مورد نیاز در ناحیه ریش می‌پردازد. بسته به نوع روش کاشت ریش، پزشک از ابزارها و دستگاه‌های مختلفی برای استخراج فولیکول‌ها و کاشت استفاده می‌کند. پس از آماده‌سازی ناحیه اهدا کننده (تراشیدن و استریل کردن) با تزریق بی حسی موضعی اقدامات لازم برای استخرج گرافت‌ها آغاز می‌شود. در فاصله بین مرحله استخراج و کاشت، پزشک به منظور حفاظت از گرافت‌ها، آن‌ها را در محیط مناسب (مانند دمای مناسب) درون محلول مخصوص قرار می‌دهد. در ادامه پزشک بسته به روش مورد استفاده با ابزارهای مخصوص اقدام به پیوند گرافت‌ها در ناحیه ریش می‌کند. به طور کلی مدت زمان کاشت ریش بسته به عوامل مختلفی مانند مهارت جراح و روش به کار گرفته شده، ممکن است به ۳ تا ۸ ساعت زمان نیاز داشته باشد. روش‌های جدید و مدرن امروزی علاوه بر کاهش عوارض جانبی و کسب نتایج ایده‌آل‌تر، به زمان کمتری برای کاشت نیز نیاز دارند.

کاشت ریش

عوامل موثر در مدت زمان کاشت ریش

مدت زمان کاشت ریش بسته به عوامل مختلفی متفاوت است. برخی از عوامل موثر در مدت زمان فرایند کاشت ریش عبارتند از:

  • تکنیک کاشت ریش: برای کاشت ریش روش‌های مختلفی مانند روش Fut، Fue و Sut وجود دارند. هر کدام از روش‌های کاشت ریش در مدت زمان متفاوتی انجام می‌شوند و در حالت کلی تفاوت زمان این روش‌ها در حدود ۱ تا ۲ ساعت است. اگر فرایند استخراج گرافت‌ها به صورت دستی انجام شود، مدت زمان کاشت ریش طولانی‌تر خواهد بود. برخی از روش‌های جدید کاشت ریش مانند روش میکروگرافت و Sut به دلیل استفاده از ابزارهای پیشرفته به زمان کمتری برای کاشت نیاز دارد.
  • تجربه، تخصص و مهارت جراح: در شرایط نرمال و استاندارد پزشکان ماهر و متخصص با تکیه بر تجربیات خود، فرایند پیچیده و ظریف کاشت ریش را به بهترین نحو ممکن در زمان مناسب و کمتری نسبت به یک جراح کم تجریه انجام می‌دهند.
  • تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای ناحیه ریش و سبیل: گاهی اوقات تعداد گرافت‌های مورد نیاز به قدری زیاد است که در صورت انجام کاشت ریش در یک جلسه، در طول عمل بیمار و جراح در فواصل زمانی معینی استراحت می‌کنند. در این فاصله زمانی، بیمار و پزشک می‌توانند برای حفظ تعادل قند خون اقدام به نوشیدن مایعات کنند. همچنین ممکن است بنابر صلاحدید پزشک، کاشت ریش در دو روز متوالی انجام شود. بنابراین هر چه میزان گرافت‌های مورد نیاز بیشتر باشد، مدت زمان کاشت ریش نیز افزایش می‌یابد. به طورکلی، معمولا کمتر از 1000 تار مو برای کاشت ریش در نظر گرفته می شود.
  • مدل ریش و سبیل: مدل ترجیحی بیمار در مدت زمان جراحی تاثیر بسزایی دارد. برخی مدل‌های ریش و سبیل مانند مدل ریش پروفسوری به تعداد کمتری فولیکول نیاز داشته و از این رو مدت زمان جراحی کم است. این در حالی است که مدل ریش کامل و پرپشت به تعداد گرافت‌های بیشتر و مدت زمان بیشتری برای کاشت نیاز دارد. بنابراین اگر کاشت در منطقه کوچکی انجام شود، تعداد پیوندها کمتر و مدت زمان کاشت ریش کمتر می‌شود.
  • سن بیمار: به طور کلی کاشت ریش در سن بسیار پایین بدون در نظر گرفتن و تخمین الگوی ریزش ریش، می‌تواند نتایج را دستخوش تغییراتی کند. این امر می‌تواند باعث افزایش تعداد جلسات کاشت ریش برای بیمار شود.
  • بانک موی قوی، کافی و متراکم: هر چه بانک موی بیمار قوی‌تر و متراکم‌تر باشد، انجام جراحی کاشت ریش سریع‌تر انجام شده و نتایج بهتر و مطلوب‌تری نیز برای بیمار حاصل می‌شود.
  • وضعیت سلامت جسمانی بیمار: در برخی موارد ممکن است به دلایل جسمانی بیمار، پزشک کاشت ریش را در ۲ جلسه درمانی انجام دهد. به همین سبب افراد دارای سلامت عمومی مناسب، کاندیداهای ایده‌آلی برای کاشت ریش به شمار می‌آید.
  • تعداد جلسات مورد نیاز برای تکمیل فرایند کاشت ریش: در اکثر موارد بیماران صرفاً به یک جلسه درمان برای کاشت ریش نیاز دارند. به طور مثال در کاشت ریش به روش Fue گاهی اوقات ممکن است با توجه به ریزش قابل توجه موهای صورت یا تراکم اضافی مورد نیاز، بیمار به ۲ جلسه درمانی نیاز داشته باشد.
  • امکانات درمانی و پزشکی پیشرفته کلینیک: هر چه فناوری‌های به کار رفته شده در روش کاشت ریش مدرن‌تر و بروزتر باشد، سرعت انجام کاشت ریش بیشتر بوده و نتایج مطلوب‌تری نیز حاصل می‌شود.

سوالات متداول

معمولا بعد از زمان کاشت ریش مدت زمانی حدود 2 الی 3 ماه طول می‌کشد که موها بتوانند به صورت دائمی رشد کنند.

جای زخم کاشت ریش در هر روش متفاوت است اما معمولا استفاده از ابزارهای دقیق کاشت کمترین جای زخم را به جا می‌گذارد و زخم‌های ریز باقی مانده طی چند روز الی 1 هفته به خودی خود برطرف خواهند شد.

خیر، گاهی کاشت ریش تنها در یک جلسه چکاپ نیاز دارد اما در برخی افراد که شرایط کاشت ریش مناسبی ندارند، جلسات و چکاپ‌های بیشتری برای ترمیم کاشت ریش لازم است.

مشاوره رایگان بگیرید!

برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین کلینیک کافیه فرم زیر رو تکمیل کنید

عجله دارید؟ تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *